,,,,,-------------------------------------- ll imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;">BY Claudio Mirabella,Italia..
con il Patrocinio del Comune di Salsomaggiore. A hora Palazzina Liberty,Palazzina Liberty
herrera y legazcue
palazzina by linda farrow uk
by tv trip
regina milano italy........................ actualidad y medios

martes, 27 de agosto de 2013

För att fira att Kungen varit Sveriges statschef i 40 år bjuder Stockholms stad in alla stockholmare och besökare till Dans på Slottet den 15 september. Kungafamiljen närvarar vid Stockholms stads uppvaktning. Det blir en dag och kväll fylld med dans och musik på Norrbro och Inre borggården på Slottet. Det blir dansband, salsa, bugg, tango, schottis, wienervals, folkmusik, trummor och mycket mer. Servering av mat och dryck på både Norrbro och Inre borggården. Tango Norte står för dansen och berättelserna om tango och våra Malmövänner ORQUESTA TIPICA TANGARTE står för musiken.

Tango Norte och Tangarte på Stockholms Stads firande av kungens 40 år på tronen Público · De Maria Jose Garcia Participantes (5) Maria Jose Garcia te ha invitado. Dar la bienvenida a los invitados (4 nuevos) Invitados (42) Tango Uruguayo Rioplatense Uruguay Exportar · Compartir · Denunciar Cuándodomingo, 15 de septiembre de 2013 Hora13:00 - 20:00 en UTC+02 Descripción För att fira att Kungen varit Sveriges statschef i 40 år bjuder Stockholms stad in alla stockholmare och besökare till Dans på Slottet den 15 september. Kungafamiljen närvarar vid Stockholms stads uppvaktning. Det blir en dag och kväll fylld med dans och musik på Norrbro och Inre borggården på Slottet. Det blir dansband, salsa, bugg, tango, schottis, wienervals, folkmusik, trummor och mycket mer. Servering av mat och dryck på både Norrbro och Inre borggården. Tango Norte står för dansen och berättelserna om tango och våra Malmövänner ORQUESTA TIPICA TANGARTE står för musiken. Komdu med och dansa med Tango Norte kl 13, 16 och 19- Alla är välkomna och det är fri entré! Norrbro Estocolmo Ver mapa · Cómo llegar PUBLICACIONES RECIENTES Maria Jose Garcia ha actualizado la foto del evento.

No hay comentarios:

Publicar un comentario